Oplossingen

Nieuwenborg Solit Solutions staat voor maatwerk in ICT. Maatwerk door o.a. het combineren van producten en diensten. Voor ICT-oplossingen die uw specifieke eisen en wensen perfect invullen.
Het maken van de juiste combinaties is onze kracht. Hieronder een kleine greep uit onze mogelijkheden.

Serveronderhoud en ondersteuning

Server onderhoud en ondersteuning

Met onze specialistische kennis van zowel Linux- als Windows, kunnen wij ondersteuning bieden via onze eigen platformen of die van de klant. Actieve monitoring via Zabbix stelt ons in staat om alle processen die voor de bedrijfsvoering belangrijk zijn onder controle te houden en eventuele serverproblemen pro-actief te behandelen.

Virtualisatie-/cloud platform

Virtualisatie-/cloud platform

De basis voor de ICT-omgeving is het platform waar alles op draait. Of dit nu gaat om 1 server of meerdere, het is van belang dat dit stabiel draait.
We beschikken over uitgebreide kennis van moderne virtualisatie-software, zoals VMWare, HyperV en XenCenter. Hiermee kunnen wij een stabiel platform met bijbehorend backup- en restore plan op maat realiseren.

Redhat Enterprise Linux

Enterprise Linux

Linux biedt u optimale stabiliteit en bespaart licentiekosten. Diverse Linux distributies worden door ons ondersteund, zoals Redhat Enterprise Linux, CentOS, Suse, Ubuntu en Debian. Nieuwenborg Solit Solutions biedt u expertise op het gebied van tal van Linux-oplossingen, zoals Zarafa, OwnCloud, Apache, Mysql, Nginx, Xwiki en Samba4.

Kopano

Kopano

Kopano combineert alle zakelijke communicatie en ‘sharing-functies’ tot één geïntegreerde softwarematige oplossing. Zowel op PC als mobiel, al of niet in een cloud-oplossing. Voor het delen van (grote) bestanden en het houden van online meetings en video-conferenties is Kopano de perfecte oplossing.

Cloud oplossingen

Cloud oplossingen

Met de cloud oplossingen van Nieuwenborg Solit Solutions heeft u alle mogelijkheden beschikbaar. Minimale downtime, volledige schaalbaarheid, optimale veiligheid en kostenbesparing. Public, private of een combinatie daarvan (hybride). Zowel desktop- als web-based cloud omgevingen. Met ‘off the shelf ’componenten, of volledig op maat gemaakt.

VOIP telefonie

VOIP Telefonie

Uw slimme telefooncentrale in de cloud, zowel ‘vaste’ lijnen als mobiele bereikbaarheid, of bellen vanuit uw desktop. Overal beschikbaar, locatie-onafhankelijk en geen belkosten tussen onderlinge vestigingen van uw organisatie.

ICT manager as a service

ICT Manager ‘as a service’

Geen ICT-manager in uw organisatie aanwezig? Dan vult Nieuwenborg Solit Solutions deze taak fullservice’ voor u in. Persoonlijk contact en korte communicatielijnen in begrijpelijke taal voor directie/management. Desgewenst ontwikkelen we het volledige ICT-masterplan en vullen dit voor u in. Volledige ICT-ontzorging op basis van uw doelstellingen kwaliteitseisen.

Netwerk-infrastructuur

Netwerk-infrastructuur

Op de kwaliteit van uw datanetwerk moet u volledig kunnen vertrouwen. Of het nu gaat om de lokale infrastructuur, of (VPN) koppelingen tussen vestigingen en systemen, Nieuwenborg Solit Solutions adviseert en configureert het netwerk op maat. Met de juiste Switches, routers, firewalls, bekabeling en andere hardware. We zijn niet merkgebonden, maar bieden u alle gangbare systemen, zoals Cisco, Zyxel en Juniper.

Mattermost

Mattermost

Mattermost helpt de productiviteit te verhogen door real-time chat in teamgebaseerde communicatiekanalen. Het biedt de mogelijkheid om veilig informatie, bestanden en gegevens van tientallen van uw veelgebruikte zakelijke applicaties direct te delen.
Mattermost maakt eenvoudig verbinding met toepassingen en systemen van derden, zoals Gitlab, Jira Jenkins, Nagios, Zabbix, Kopano en nog veel meer!