Hosted ICT: Cloud oplossingen voor het MKB

Met de cloud oplossingen van Nieuwenborg kun je alle kanten op. Wij beloven een minimale downtime, optimale veiligheid en bieden maatwerk oplossingen voor één tot honderden werkplekken in zowel desktop- als webbased omgevingen.

uitleg

Wat is ‘de cloud’?

Werken in de cloud betekent dat je bureaublad en je programma’s niet op je eigen computer of op een lokale server staan, maar dat ze op afstand via internet worden aangeroepen. Je bureaublad wordt als het ware bij ons in het datacenter geopend en het beeld wordt via internet naar jou verzonden. Dit gaat razendsnel, waardoor je niet eens merkt dat je in feite op afstand aan het werken bent.

Lange tijd was het enkel mogelijk om alleen cloud-based programma’s (zoals Google Docs, Facebook, Hubspot, etc.) op deze manier aan te roepen. Door ontwikkelingen in ICT is het tegenwoordig mogelijk om ook zware desktop programma’s via de cloud te openen en in te werken alsof het op je eigen PC staat.

de voordelen

Waarom kiezen voor een cloudoplossing?

Cloud oplossingen brengen een hoop interessante voordelen met zich mee ten opzichte van een lokaal netwerk met een eigen on-premise server, hieronder vind je de belangrijkste voordelen voor MKB’ers.

Altijd en overal toegang

Of het nu thuis, in de trein of bij een klant is. Overal waar internet is, heb je toegang tot al je programma’s en gegevens.

Flexibel en schaalbaar

Voor nieuwe medewerkers wordt pijlsnel een nieuwe omgeving gecreëerd. Tijdelijke hulptroepen krijgen gemakkelijk ook een eigen account.

Automatische back-ups

Nooit meer afhankelijk van handmatige back-ups. Wij zorgen dat jouw gegevens nooit verloren gaan.

Online samenwerken

Deel gemakkelijk documenten met collega’s en werk samen aan dezelfde projecten.

Kostenefficiënt

Je betaalt alleen wat jouw onderneming nodig heeft. Doordat je niet hoeft te investeren in dure hardware, zijn de instapkosten zeer laag.

Goed beveiligd

Door onze ISO-gecertificeerde beveiligingsmethoden is jouw dataverkeer bij ons altijd in goede handen.

Cloud kiezen

Welke cloud gebruiken?

Twijfel je welke cloud je moet gebruiken en wil je geen verkeerde investering maken? Met onze gratis Cloud keuzehulp krijg je direct inzicht in de beste cloud voor jou.

Cloud Keuzehulp
Overstappen op de cloud

Overstappen naar de cloud?

Er komt veel op je af bij een overstap naar de cloud. Om te zorgen dat je overal op bent voorbereid – bundelde we alle vragen die je jezelf kunt stellen in een handig E-book:    

Onze werkwijze

Hosted ICT van Nieuwenborg

Hosted ICT, ook wel De Cloud of De Virtuele Werkplek genoemd, van Nieuwenborg uit Eindhoven is een ideale oplossing voor MKB-organisaties met flexibele werkplekken en waar een behoefte is om op afstand te kunnen werken. Een schaalbare en toekomstbestendige oplossing die meegroeit met jouw bedrijf.

Cloudoplossing op maat

Wij doen niet moeilijk over ICT. Bij ons is alles mogelijk – óók op het gebied van Hosted ICT! Public, private of hybride oplossingen behoren allemaal tot de mogelijkheden. Of je nu enkel gebruik wilt maken van off the shelf componenten of een oplossing volledig op maat zoekt, wij hebben de oplossing voor je!

Automatische backups van je werkzaamheden

Altijd en overal toegang tot je digitale werkomgeving

Beveiliging van jouw data heeft onze topprioriteit

Meer informatie of een vrijblijvende offerte?

Benieuwd of een cloudoplossing voor jouw onderneming een geschikte oplossing is? We helpen je graag de juiste keuze te maken.

Laat hiernaast vrijblijvend je gegevens achter. We nemen (op werkdagen) altijd binnen 24 uur contact met je op.