Over ons

We verzorgen de complete ICT, van functioneel ontwerp tot installatie en van hardware tot service. Wij zorgen voor een ICT-omgeving waar je op kunt vertrouwen, op jouw bedrijfslocatie – óf in de cloud. 

ICT Dienstverlener uit Eindhoven

“Wij doen niet moeilijk over ICT voor het MKB”

Nieuwenborg Solit Solutions uit Eindhoven werd ruim twintig jaar geleden opgericht door Leo van Nieuwenborg. In de loop der jaren geëvalueerd van een old school ICT-dienstverlener tot full service ICT partner voor het MKB.

Inmiddels een begrip in de regio wanneer het gaat om het realiseren van slimme en betrouwbare ICT-oplossingen, zowel on-premise als in de cloud.

 

Leo van Nieuwenborg

Leo van Nieuwenborg

Directeur / inkoop

Onze oprichter Leo wordt enthousiast van zaken waarvan anderen zeggen dat ze onmogelijk zijn

Mark Jas

Mark Jas

Directeur / verkoop

Door zijn techische én commerciële achtergrond weet Mark als geen ander ICT-kansen te benutten voor MKB-organisaties

Persoonlijk en betrouwbaar

“We zijn trots op onze service”

Met een solide en divers klantenbestand in het MKB onderscheiden we ons door de kracht van kleinschaligheid. Dit vertaalt zich voor onze klanten en relaties in pragmatische oplossingen en een persoonlijke benadering. 

Tel daarbij op de kwaliteit en betrouwbaarheid van de dienstverlening – welke worden onderstreept door onze full-scope ISO 9001 en 27001-certificeringen en bijzondere monitoring-systemen – en je hebt het DNA van Nieuwenborg in een notendop.

officieel partner van:

Onze klanten aan het woord

Nieuwenborg zorgt ervoor dat Iris intranet bij veel van onze klanten geïntegreerd wordt in hun ICT omgeving. Of dit nu binnen een private, hybrid of public cloud plaatsvindt, Nieuwenborg houdt alle processen nauwlettend in de gaten waardoor een hoge betrouwbaarheid van de systemen wordt gewaarborgd.

Arthur Turksma

Eigenaar, Triptic

Vooral tijdens plotselinge crisiscommunicatie opdrachten is de beschikbaarheid van onze systemen en data van essentieel belang. Nieuwenborg zorgt ervoor dat het altijd werkt. Voordat er een mogelijk probleem ontstaat, hebben zij het al opgemerkt en verholpen. Dat is precies wat wij van een ICT-partner verwachten.

Noud Bex

Eigenaar, Bex Communicatie

We zien Nieuwenborg niet als leverancier, maar als partner. Ze bieden niet alleen ondersteuning, maar denken ook toekomstgericht met ons mee. Een kundige partner die de klant centraal durft te stellen en van groot belang is voor de continuïteit en flexibiliteit van onze bedrijfsvoering.

Rudy Heuts

Controller, Driessen Verf

Laten we kennis- maken!

We nodigen je graag uit voor een kop koffie op ons kantoor in Eindhoven.

Laat hier je gegevens achter. We nemen (op werkdagen) altijd binnen 24 uur contact met je op.