Netwerk infrastructuur

Je wilt natuurlijk dat al je ICT voorzieningen naar behoren werken. Niets is vervelender dan hardware en/of software dat niet doet wat je wilt. Kun je eigenlijk nog wel zonder een goed werkende netwerk infrastructuur in deze tijd?

Gelukkig hoef je je daar geen zorgen meer om te maken. Want wij zorgen ervoor dat je IT infrastructuur altijd, maar dan ook altijd werkt. Dit realiseren we door onze brede en veelzijdige kennis zo optimaal mogelijk voor je in te zetten. 

Wij zijn daarbij niet gebonden aan 1 specifiek merk van hardware. Wij geven je dus een onafhankelijk advies. Zo is je organisatie weer helemaal klaar voor de toekomst!

ICT voor het MKB

uitleg

Wat valt er onder netwerk infrastructuur?

De netwerk infrastructuur gaat over de connecties tussen alle ICT gerelateerde onderdelen in een netwerk. Denk hierbij aan de connectie tussen de server, werkplekken en alle andere apparatuur. Binnen de netwerk infrastructuur valt dus eigenlijk alles wat met ICT te maken heeft.

onze Werkwijze

Onze verschillende rollen

Adviserende rol 

Wij adviseren en ondersteunen je 24/7. We monitoren je netwerk infrastructuur en brengen de bottlenecks voor je in kaart. Op deze manier ben je eventuele storingen voor en kan je gewoon doorgaan met je werkzaamheden. 

Wij vervullen zowel een uitvoerende als een adviserende rol. Zo zorgen we er samen voor dat je netwerk te allen tijde werkt.

Uitvoerende rol

We verhelpen je problemen snel wanneer deze ontstaan. En brengen waar nodig verbeteringen aan. 

Verder koop je bij ons allerlei oplossingen voor je netwerk infrastructuur. Denk daarbij aan switches, routers, bekabeling en andere hardware. We leveren daarnaast alle gangbare systemen zoals Cisco, Zyxel en Juniper

De voordelen

Dit bieden we je

Concreet levert een samenwerking met ons je het volgende op:

 

  • Een netwerk dat het altijd doet
  • 24/7 ondersteuning
  • Onafhankelijk advies
  • Een geoptimaliseerd netwerk
  • Advies van een kennisleider op het gebied van ICT
  • Minder storingen, doordat wij je netwerk monitoren
  • Inzicht in de knelpunten van je netwerk
Hosted ICT

Interesse in een  samenwerking?

Wil je een partner die ervoor zorgt dat je netwerk altijd draaiende blijft en weer helemaal klaar is voor de toekomst? Dan ben je bij ons op het juiste adres. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Meer informatie of een vrijblijvende offerte?

Laat je gegevens hier achter. We nemen (op werkdagen) altijd binnen 24 uur contact met je op.