ICT Automatisering voor opticiens

Heb je het gevoel te hoge kosten te betalen voor de ICT diensten van je optiekzaak? En denkt je huidige ICT leverancier onvoldoende mee om snel tot oplossingen te komen? 

We zien dit soort vraagstukken vaak terug in de optiek branche. Bij Nieuwenborg begrijpen we wat belangrijk is om je goed te ondersteunen. We zoeken steeds naar de meest kostenefficiënte aanpak en door onze jarenlange ervaring met de branche hebben we specifieke kennis in huis. 

ICT automatisering voor opticiens

Onze dienstverlening

Bij Nieuwenborg automatiseren we je ICT volledig. Hierdoor heb je meer tijd over voor de dagelijkse bedrijfsvoering van je optiek zaak. 

Daarnaast bepalen we op basis van jouw specifieke wensen welke oplossing het beste bij je past. Daarbij is kostenefficiëntie erg belangrijk. We kijken samen wat voor jullie écht belangrijk is.

Heb je een vraag of probleem dat snel opgelost moet worden? Dan kun je onze helpdesk 24/7 bereiken.

De voordelen

Je hoeft je geen zorgen meer te maken over programma’s die niet werken of software die niet is bijgewerkt. Door onze ervaring in de optiekbranche hebben we kennis van een breed scala aan opticien apparatuur, software en hardware. Alle onnodige software, hardware en apparatuur werken we snel en netjes weg. We zorgen ervoor dat je ICT-omgeving weer helemaal klaar is voor de toekomst!

Heb je het gevoel dat je ICT-omgeving efficiënter kan? Wij kijken graag kritisch met je mee.

Direct in contact met leveranciers

Je komt via ons direct in contact met leveranciers van oogmeetapparatuur

Gratis ICT scan

Je krijgt een gratis ICT scan waarmee we snel zien hoe we jullie ICT omgeving efficiënter kunnen inrichten 

Toekomstbestendig

We zorgen ervoor dat je ICT-omgeving weer helemaal klaar is voor de toekomst

Software advies

Je krijgt kundig advies over opticien gerelateerde software (Apollo, Eyestore)

Jarenlange ervaring

Je krijgt branchespecifieke expertise door onze jarenlange ervaring

Altijd support

Je wordt direct geholpen bij eventuele problemen (24/7 support)

Meer voordelen

Wat doen we voor je?

 • We automatiseren je ICT
 • We zorgen voor een altijd werkend telefoonsysteem (VOIP)
 • We zorgen voor snel en betrouwbaar internet
 • We bieden Microsoft 365-oplossingen 
 • We zorgen voor een goede werking van optische apparatuur
 • We bieden dit alles aan met een goede prijs-kwaliteitverhouding
ICT automatisering optiek voordelen

Klantreview

Het is voor ons erg belangrijk om met een partner te werken die de juiste kennis van optiek apparatuur in huis heeft. Door de jarenlange ervaring in de opticien branche kent Nieuwenborg de hardware, software, leveranciers en zelfs de mensen die hier werken, waardoor zij oplossingen snel en effectief kunnen realiseren. Ze ondersteunen ons op het gebied van telefonie, internet en Microsoft 365-oplossingen. En dit met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Kortom, Nieuwenborg zorgt ervoor dat onze bedrijfsvoering altijd op één staat!

Will Tops

Oogwereld

Interesse?

Wil je een partner die je compleet ontzorgt op het gebied van ICT automatisering voor je optiek zaak? Neem dan gerust contact met ons op.

Software

Optiek software

Nieuwenborg heeft een grote schat aan ervaring omtrent verschillende optiek software. Hieronder de belangrijkste software systemen die we ondersteunen.

Apollo CS en Eyestore

Nieuwenborg kent de vereisten van Apollo CS en Eyestore. We zorgen ervoor dat jouw computer juist geconfigureerd is wanneer we deze in je winkel plaatsen. Daarnaast zorgen we ervoor dat je printer vlekkeloos werkt, zodat je niet voor verrassingen komt te staan!

Het overzetten van software voor meetapparatuur is bij ons in goede handen. Het lukt vrijwel altijd om de huidige software op het nieuwe besturingssysteem te laten werken. Daarbij krijg je natuurlijk de juiste softwarelicenties.

 

Overige Software

Overige software die we ondersteunen: 

 • Medmont studio
 • Eyebase
 • Visioffice meetpaal
 • Phoenix (Spleetlamp, Topograaf)
 • TopCon CV PC
Optiek software

Onze ICT diensten voor opticiens

VOIP Telefonie

VOIP telefonie geeft je de mogelijkheid om gewenste antwoorden in te stellen op drukke momenten. Na sluitingstijd wordt de telefonie geheel automatisch geregeld. Dit tegen een betaalbaar tarief. Je telefoonlijn kan standaard 4 inkomende gesprekken aan. Is dit niet voldoende voor je? Dan kun je dit altijd naar wens verhogen.

Het type telefonie dat we aanbieden kan op basis van een centrale of via losse accounts. Dit is geheel afhankelijk van de grootte van je winkel. We helpen je graag bij deze keuze. 

Daarnaast bieden we een voicemail-functie aan. Deze voicemails komen – als je dat wilt – binnen op je e-mail. Luister deze af wanneer jou dat schikt. Dit kun je zowel via je PC als op je mobiele telefoon doen.

Internet

Wanneer je onze internetdienst afneemt zul je geen omkijken meer hebben naar je internetverbinding. We ontzorgen je hier volledig in. 

Behoefte aan een router? Dan plaatsen we deze voor je! Zo wordt de veiligheid van je netwerk gewaarborgd. Je wilt natuurlijk niet dat patiëntendata op straat komt te liggen.

Welke apparatuur we hiervoor gebruiken hangt af van jouw specifieke wensen. Door de eenvoudige opzet van de apparatuur kunnen we snel en effectief fouten opsporen. Heb je overtollig apparatuur? Wij ruimen deze graag voor je op!

Microsoft-365 oplossingen

Waarschijnlijk heb je wel eens gehoord van Office 365. Dit softwarepakket wordt namelijk veel gebruikt. Met name voor e-mail en tekstverwerking

Door deze slimme oplossing heb je geen eigen mailserver nodig. Dat scheelt onderhoud en daarmee kosten. Je hoeft je geen zorgen te maken over het kwijtraken van waardevolle data, omdat we altijd een back-up maken van je data

Je kunt trouwens ook via je telefoon en laptop werken met dit programma. Handig toch? Daarbij is het opschalen en afschalen heel eenvoudig. Dit kun je maandelijks aanpassen.

officieel partner van:

Nieuwsgierig geworden?

Ben je benieuwd wat we voor jouw optiek kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Of vraag vrijblijvend onze gratis ICT scan aan en kom erachter hoe we jouw ICT-omgeving efficiënter kunnen inrichten.