Open source beheer 

Voor de implementatie en het beheer van diverse open source oplossingen ben je bij Nieuwenborg aan het juiste adres. Open source wil zeggen dat de bron (source) van de software vrij toegankelijk is voor alle gebruikers. Een oplossing in een open source systeem wordt op maat gemaakt, op basis van een bestaand systeem. De functionaliteiten worden naar wens aangepast. Hierdoor zijn open source oplossingen voor MKB’ers super geschikt. Het is erg flexibel én over het algemeen een stuk betaalbaarder dan volledig nieuw te ontwikkelen oplossingen.

Linux

Linux biedt u optimale stabiliteit en bespaart licentiekosten. Diverse Linux distributies worden door ons ondersteund, zoals Redhat Enterprise Linux, CentOS, Suse, Ubuntu en Debian. Nieuwenborg Solit Solutions biedt u expertise op het gebied van tal van Linux-oplossingen, zoals Zarafa, OwnCloud, Apache, Mysql, Nginx, Xwiki en Samba4.

 

DevOps

Veel software wordt ontwikkeld op basis van open source, of bij de ontwikkeling wordt gebruik gemaakt van open source toepassingen om het de programmeurs zo makkelijk mogelijk te maken. Nieuwenborg Solit Solutions kan daarbij de rol van DevOps vervullen en de link leggen tussen de programmeurs en het distribueren en hosten van de software.

Meer informatie of een vrijblijvende offerte?

Laat je gegevens hier achter. We nemen (op werkdagen) altijd binnen 24 uur contact met je op.